Korvrennid GR-Magic®

OBO korvrennisüsteemi uuendus koos patenteeritud ühendussüsteemiga GR-Magic® annab kiirpaigaldusele ja paindlikkusele uue tähenduse.

Paigalduse aeg muutub toote kasuks või vastu otsustamisel üha olulisemaks.
Tõelise süsteemilahendusena pakub OBO Bettermann korvrenni GR-Magic® standardkonstruktsiooniga või G-korvrennina. Tänu OBO väljatöötatud ja patenteeritud ühendussüsteemile saab selle mõne sekundiga paigaldada ja ühendada ilma tööriistu kasutamata.

Tavapärase pikisuunalise ühenduse korral ei ole vaja ei jätkusid ega paigaldustööriista. Lihtsalt ühendage, ja ongi valmis. Sellega säästate ühendusosade ladustamise arvelt ja seega ka kulude pealt. Uue korvrenni GR-Magic® paigaldamine käib kiiresti ilma stabiilsust ning vastupidavust kaotamata.  Koormuskontrollid näitavad, et GR-Magic®-süsteemid on traditsiooniliste kruviühendustega täiesti võrdsed. Ka elektrilised omadused on veenvad: VDE-direktiivis 0639 või uues IEC/EN 61537-s nõutud mehaanilised ja elektrilised väärtused saavutatakse probleemideta. Lisaks saab GR-Magic®-u süsteemi kruvideta kandurile kinnitada.

Piirideta vormitav

Mitte alati pole võimalik korvrenne

ainult pikuti ja otse läbi viia. Olenevalt kasutusest tuleb tihti ehituslikku liiki takistused võita või ebaharilik suunamuutus kas horisontaalselt või vertikaalselt ette võtta. OBO korvrenne saab vabalt OBO lõikeriistaga parajaks lõigata. Ka siin on paigaldus lihtne ja praktikas läbi tehtud: GRS-kiirühendus liidab kohandatud rennid välgukiirusel ja ilma kruvideta. Nii tuleb paigalduskohas kiiresti ja kindlalt toime ka ootamatute ülesannetega.

Toimetagamine GR-Magic®-u puhul

Kiire paigalduse ja mitmekesise kasutuse kõrval pakub OBO uuendus veel ühe olulise eelise: standardi DIN 4102 osa 12 alusel on korvrennisüsteem GR Magic® tõestanud oma stabiilsust ja vastupidavust tulekatsetustes. Sel puhul kontrolliti paigaldusviisi, mille puhul kasutati kaablikoormust 15 kg/m kohta ja kus tugede vahekaugus oli iga 1,5 m järel. GR-Magic®-uga on toimetagamise paigaldusviisid edasi arenenud. See on läbimõeldud, kiire ja turvaline süsteem igapäevasel paigaldusel.

G-korvrenn Magic – vahetu seina- ja lakkepaigalduseks

Optimaalne ruumikasutus

Ka siis, kui ruum on kitsas: mitmekülgset korvrenni on võimalik paigaldada peaaegu igale poole. G-GRMi (G korvrennisüsteemi Magic) saab igas asendis seintele ja lakke paigaldada. Eriti vahelagede, serveriruumide ja bürooruumide piirkonnas tagavad need parima ruumikasutuse.

Mitmekesine materjal

Kuivad ruumid, niisked ruumid, välisalad, toiduainetööstus või tunneliehitus – iga ala jaoks on Magic G-korvrennil sobiv pealispind. Valik algabgalvaaniliselt tsingitutest jakuumtsingitudtesttoodetestkuni roostevabadeni välja. Paindlikud lahendused kõige erinevamate kasutusalade jaoks.

C-korvrennisüsteemid – maksimaalne kandevõime ja mitmekülgsus

OBO Bettermanni C-korvrennisüsteem  täidab kandevõime ja mitmekülgsuse osas kõige kõrgemaid nõudmisi. C-kuju tõttu on realiseeritavad kuni kolmemeetrised vahekaugused. Antud 50 mm küljekõrgusega süsteem koos optimeeritud süsteemitarvikutega nagu klemmide, kiirjätkude, eraldusriiulite, riputusprofiilide, montaažinurkade jms kujutab endast ideaalset täiendust kogu korvrennisüsteemile. Seda kasutatakse nii tööstuses kui ka kõigis teistes professionaalse elektripaigalduse valdkondades. 

Maagiline igas pisimaski detailis

See, kui praktiline on süsteem tegelikult, ei sõltu mitte ainult korvrenni põhiomadustest. Just arvukad intelligentsed detailid muudavad paigalduse tõhusaks. Paljud lukustuvad komponendid jätkavad seda maagilist põhimõtet kuni pisiasjani. Kõigi teiste paigaldustoimingute juures seisis tähelepanu keskmes eriti kerge töödeldavus.

Sellised komponendid nagu poognad, küljetoed, montaažiplaadid, kiir- ja klemmühendused komplekteerivad lihtsalt paigaldatava süsteemi. Kaane kinnitus toimub tänu lihtsale kaaneklambri kinnitusele (tüüp DKU) korvrenni põikitraadil.

Väheste töövõtetega saab OBO korvrenne vastavalt ehituslikele tingimustele paindlikult kohandada. Olenevalt paigaldusolukorrast on tänu korvrenni ehitusele võimalik valida sobivaid poognaid. Standardseid 45° või 90° poognaid saab kasutada valmisdetailidena või ise komplekteeritavate lisadetailidena, saavutades nii soovitud tulemuse.

Korvrennide GR-Magic® tootevideo

Täpsem teave

Korvrennisüsteemid
Planning aids and basic knowledge Cable support systems
Planning aid industrial installation