OBO kaabliharukarbid

Ülevaade harukarpide mitmekesisusest

Suur või väike, klassikaline või kaasaegne, tava- või erirakenduste jaoks - OBO pakub suurt valikut erisuguseid kaabliharukarpe iga paigaldusvajaduse jaoks eri rakendusvaldkondades.

Argipäeva kangelased: A-seeria harukarbid

Perekonda kuuluvad meie vanad tuntud klassikud. Valmistatud halogeenivabast termoplastist, pakuvad need lihtsat lahendust lihtsatele rakendustele. Elastne materjal on eriti käepärane ja tänu välisele kinnitusele ja klamberkaanele on karbid kiiresti ja hõlpsalt monteeritavad. Kaasasolev väljalõikamistööriist lihtsustab professionaalse kaabliläbiviigu ava tegemist.

Kolmevärvilised praktilised suurused sobivad konkreetsete rakendustega: pere väikseim, A6, leiab hõlpsalt koha isegi lampide ja ribakardinate karpide juures. Tema suured vennad leiate pööningult või hobikeldrist - tõelised igapäevakangelased.

T-seeria: multitalendid harukarpide seas

Kui soovite natuke enamat: mõistliku seinapaksusega kvaliteetsetest materjalidest valmistatud kaabliharukarbid on eriti stabiilsed ja seetõttu ideaalselt valmis suuremate koormuste jaoks. T-seeriat

Harukarbid iseloomustab arukas konstruktsioon ja praktilised detailid, kuna need on sama mitmekesised kui neile esitatavad nõuded. Sõltumata sellest, kas tegemist on erineva kuju ja suurusega painduva juhtmestiku, vooluahelate värvierinevuse, elektriliste komponentide juhtimise või toimetagamise küsimusega - meie multitalendid pakuvad alati õiget lahendust. 

 

Toimetagamine tulekahju korral: FireBox-i seeria harukarpidega

T-seeria eriline variant: harukarpidega on OBO tooteportfellis harukarbid, mis on kaitstud elektrilise toimetagamise osas tulekahju korral.

FireBox-i erinevad teostused võimaldavad tulepüsivaid kaableid kiiresti ja hõlpsalt ühendada ja jagada kõrvale juhtida. Tulekahju korral võib olulisi elektrilisi funktsioone sel moel säilitada kuni 90 minutit.

X-seeria: ekstreemsportlane veekindlate harukarpide seas

Siin on tööl professionaalid: harukarbid on kvaliteetsed ja vastupidavad, kuna IK09 löögikindlusega peab vastu ka kõige tugevamatele mehaanilistele koormustele. Lisaks sellele on meie ekstreemsportlased ka tolmukindlad, UV-kindlad ja veenavad ka oma veepidavusega. See teeb X-seeria kaabliharukarpidest õige valiku keerukate tööstuslike rakenduste ja ekstreemsete ilmastikutingimuste jaoks - ideaalsed harukarbid välitingimustes kasutamiseks.

Läbimõeldud ja funktsionaalne disain annab X-seeria harukarpidele ruumi juhtmestiku tarbeks ja pakub mitmekülgseid paigaldusvõimalusi igas keskkonnas paigaldamiseks.

Juba nähtud? Meie X-seeria harukarbid tutvustavad end selles videos.

MX-seeria veekindlad harukarbid: sama spetsiifilised kui nende rakendused

MX-seeria kaabliharukarpide alumiiniumist korpused kõige raskemates tingimustes. Selle metallkorpus peab vastu väga kõrgetele ja madalatele temperatuuridele, samuti ka tugevatele temperatuurikõikumistele. Suured löökkoormused tööstuslikus keskkonnas, vandalism või kivilöögid ei kahjusta korpust.

Kaitseklassiga IP66 on MX-seeria harukarbid lisaks sellele kõige paremini kaitstud tolmu ja vee sissetungimise eest.

 

Ülevaade kõigist jaotuskarpidest

Avastage vaid ühe klõpsuga meie tootevideos OBO kaabliharukarpide mitmekesisus.

 

Täpsem teave

Ülevaade kaabliharukarpidest
Planning aid industrial installation