Põrandakarbid: täiuslikuks varustamiseks voolu ja andmesidega

UDHOME terviklahenduste perekond toob elektritoite-, andmeside- ja multimeediaühendused sinna, kus neid vajatakse. Põrandakarbid UDHOME perekonnast paigaldatakse otse põrandale või tasanduskihile ja ühendatakse paindlike paigaldustorudega – enam lihtsamini ei saa. UDHOME’i põrandakarbid integreeruvad tänu oma elegantsele, tagasihoidlikule disainile sujuvalt sisearhitektuuriga. Suletud klappkaane puhul on nähtavad üksnes esteetilised puhtast roostevabast terasest või massiivsest messingist pealispinnad. Tänu oma stabiilsele konstruktsioonile on põrandakarbid vastupidavad igapäevase koormuse suhtes elu-, büroo- ja administratiivhoonetes.

Põrandakarbid UDHOME4 ja UDHOME9 on ideaalsed lahendused kuivpuhastatud põrandakatete jaoks ning võimaldavad ka paljude erinevate seadmete paigaldamist. Põrandakarbid pakuvad palju ruumi elektritoite-, andmeside- ja multimeediaühenduste paigaldamiseks. mõõtmetega 140 x 140 mm ühendavad endas elegantse esinduslikkuse funktsionaalsusega.

Põrandakarbi pistikupesad pakuvad maksimaalset paindlikkust

Maksimaalse paindlikkuse saavutamiseks võib põrandakarpe varustada vastavalt vajadusele elektrivoolu-, andmeside- ja multimeediaühendustega OBO Bettermanni ulatuslikust Modul 45 valikust. Aga võite kasutada ka teiste tootjate tavalisi standardseadmeid.

Pistikupesad, nagu ka Modul 45-seeria andmeside- ja multimeediaseadmed, fikseeritakse väga lihtsalt ja ilma tööriistadeta ning need muudavad töötamise kiiremaks ja odavamaks. Tänu ühtsele paigaldusmõõdule 45 × 45 mm ja suurele versioonide mitmekesisusele on see süsteem kasutatav erinevatel aladel. Siia hulka kuuluvad HDMI-, USB- või ka audioühendused. Tänu oma kompaktsele vormile vajavad UDHOME’i põrandakarbid märkimisväärselt vähem ruumi kui teised elektripaigaldussüsteemide põranda pistikupesad. Ka kaablite ja juhtmete juurdeviimine on oluliselt lihtsam: need viiakse lihtsalt tasanduspinnas kaubanduses saadaolevate torude abil UDHOME'ini. Hästi ligipääsetavate kõrguse reguleerimise tugedega saab põrandakarpide ülemisi osi ja põrandakarpe probleemideta põrandakatte ülemisele servale reguleerida. Valikuline kõrguse suurendamine hoolitseb selle eest, et paigaldus oleks probleemideta võimalik ka suuremate põrandasiseste paigalduste korral.

Veekindel põrandakarp UDHOME2 sobib ka märgpuhastuseks

Põrandakarp UDHOME2 veenab tuntud mitmekesisusega ja on saadaval kolmes erinevas versioonis: roostevabast terasest katte, põrandakatte süvendiga ja tuubusega. Tuubusega põrandakarp pakub kaitseklassiga IP65 erilise omaduse, kuna see sobib kasutamiseks ka märjalt hooldatavates õõnes- ja tasanduskihiga põrandates. Tuubus kaitseb paigaldusruumi sissetungiva vee eest.

Seda veekindlat põrandakarpi iseloomustab seegi, et see on ette varustatud kahe Modul 45 pistikupesaga ja soovi korral saab paigaldada ka kaks täiendavat infotehnika moodulit. Kaheksa eelperforeeritud torude sisseviiku (M25) võimaldavad painduvad paigaldustorud hõlpsasti külge ühendada. Veekindla põrandakarbi kaant saab reguleerida põrandakatte ülaservas oleva nelja kõrguse reguleerimise toega. Suurema põrandakõrguse korral saab paigaldada 10–60 mm reguleerimisvahemikuga kõrgenduse.

UDHOME4: roostevabast terasest põrandakarp suurema mitmekesisuse nimel

UDHOME4 põrandakarbid pakuvad maksimaalset paindlikkust ja võivad olla varustatud pistikupesade, andmeühenduse moodulite või multimeediaühendustega. Saadaval on kaks konfiguratsiooni ja neid saab vastavalt vajadustele individuaalselt kohandada: kuue seadme paigaldamine, kui see on varustatud kahe Modul 45 seadmekarbiga, või kuni nelja seadme paigaldamine, kui see on varustatud kahe tugirõngasseadmega. UDHOME4 põrandakarp teab ka, kuidas veenda disaini osas. Vormiliselt sobib see ka nõudlikuma sisekujundusega. Näha jäävad üksnes sile metallserv ja juhtmeväljaviik. See on saadaval kas messinguna või ka roostevabast terasest. Kuni 30 mm kõrguse reguleerimisalaga saab paigaldusseade seada valmispõranda kõrgusele.

Hinnaline, võimas, sobib paigaldamiseks tasanduskihti: põrandakarp UDHOME9

UDHOME9 põrandakarbid on UDHOME-perekonna suurimad. Need ühendavad tagasihoidliku disaini ja mitmesugused kasutusvõimalused. UDHOME9 põrandakarbid mõjuvad veenvalt, pakkudes palju ruumi elektritoitele ning andmeside- ja multimeediatehnikale. UDHOME9 põrandakarpe võib varustada kuni 12 Modul 45 seadmega. Kuid põrandakarbid pole mitte ainult varustuse poolest võimsad, vaid ka välimuselt elegantsed: neid on saadaval roostevabast terasest ja messingust.

OBO roostevabast terasest põrandakarbid Milaanos Museo della Pietá-s

UDHOME'i pere põrandakarpide tähetund: Milaano Museo della Pietá-s esitlevad nad Michelangelo viimast meistriteost ja tagavad koos OBO OKB kanalitega "Pietá Rondaninini" varjatud ja paindliku toiteallika. Jeesust ja Maarjat kujutav skulptuur on Michelangelo viimane ja ühtlasi lõpetamata teos. Parkettpõrandas kasutati kompaktseid UDHOME põrandakarpe, et võimaldada skulptuuri läheduses elektrile ligipääsu. Põrandakattes nähtavad roostevabast terasest osad sobituvad diskreetselt muuseumi õhustikuga. Koos OKB kanalitega suutsid OBO tooted täita kõiki ajaloolise ruumi planeerimise ja kujundamise nõudeid. Saage rohkem teada OBO missiooni kohta Põrandakarbid Milaano muuseumis.

UDHOME’i põrandakarpide paigaldusvideo

Uus põrandakarp UDHOME2

Paigaldusvideo UDHOME2